Edelholz Kft.

100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk az Őrség kapujában Zalalövőn helyezkedik el. 6,9 hektáron 190 fő munkavállalóval évente 13.000 m3 csak és kizárólag Magyarországon termelt tölgyfa feldolgozásával 200.000 m2 EDELHOLZ fapadlót gyártunk.

Termékeinket nagyrészt a svájci, ausztriai, németországi és a távol-keleti piacokon értékesítjük. Kiemelten kezeljük a magyar piacot, ahol évről évre egyre több család választja otthonába a biztonságot nyújtó, generációkat áthidaló EDELHOLZ padlóinkat.

Több mint negyed évszázada annak, hogy az Európában egyedülálló magyar tölgyfakincs életre hívta tradicionális tölgyfa feldolgozó üzemünket. Ma már a 3. generáció dolgozik nap mint nap termékeink fejlesztésén és a cég folyamatos fejlődésén. A szorgos munkának köszönhetően elértük, hogy ma már csak és kizárólag magas minőségű prémium fapadlók gyártásával foglalkozunk.

A magyar tölgy nemes és időtálló! Ez a két tulajdonság a kiváló minőségű magyar tölgy ismérve, melyből EDELHOLZ padlóink is készülnek. Gyönyörű világos barna színét és egyedülálló struktúráját a Dunántúl kedvező időjárásának köszönheti! A tölgyfa több mint egy emberöltőt áthidaló története nyugalmat, biztonságot és állandóságot sugároz, melyek mai rohanó világunkban egyre jobban felértékelődnek. Célunk ezen értékek megőrzése és közvetítése vásárlóink számára, hogy generációkon át élvezhessék otthonaikban a padlóink nyújtotta biztonságot és természetességet!

Küldetésünk prémium minőségű, természetes fapadló gyártása, mely vásárlóink otthonait generációkon át ékesíti. Célunk a vevői igények teljes mértékű kielégítése, vállalatunk folyamatos fejlődése, bővülése és alkalmazottaink jólétének biztosítása.