Plydesign

A Plydesign abból a vágyból született 2014-ben, hogy kiváló bútordarabokat hozzon létre, amellyel hozzájárulhat az emberek jólétéhez. A márka tervezési attitűdjét megalakulása óta az odafigyelés, tudatosság és kíváncsiság jellemzi. A technológia és anyagok fúziójának eredményeként valósággá válnak elképzeléseink – az emberek életszínvonalának növelése.

Babits Tamás, a Plydesign alapítója és ügyvezető igazgatója, valamint Kerékgyártó András vezető tervező megegyező holisztikus designfelfogást képvisel: a bútortervezés szerintük túlmutat a használati tárgyak puszta előállításán, számukra a formatervezés a társadalom és egyén bonyolult összefüggés- és viszonyrendszerének mély és értő vizsgálatán alapszik, így az előállított termék önmagában egyfajta érvényes fizikai válasz a valódi és mindennapi szükségletekre.

Ebben a szellemben a Plydesign sikeresen megtalálta a módját egy olyan ökoszisztéma létrehozására, ahol a végfelhasználók, az érintett személyek, a partnerek, az alkalmazottak és a csapat tagjai igényei egyaránt csorbítatlanul érvényesülnek

A kollekció

Ahhoz, hogy teljes odafigyeléssel tudjunk egy tevékenységet végezni, tiszta és tudatos jelenlétre van szükségünk – a FLOTTA kollekció olyan kényelmet nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a zenehallgatást, a családdal vagy barátokkal közösen elköltött vacsorát zavartalanul élvezzék, vagy szellemi és kreatív munkákban teljesen elmerülhessenek.

A FLOTTA kollekció neve arra a paradoxonra utal, amikor egy tenger nélküli ország flottaépítési ambíciókra tör. A haditengerészeti flotta egy adott nemzet erejét testesíti meg, mely különböző küldetéseket teljesít. FLOTTA kollekciónkkal mi is egy különleges megbízatást tűztünk ki magunk elé: a jó design képviseletében a tökéletes ergonómiát magában foglaló bútorgyártást. Hajók helyett inkább a formatervezés eszközeire támaszkodunk; a muníció pedig a szellem és tudás, melyek segítségével mindennapi problémákra találunk megoldást a kreativitás és találékonyság hullámain.

A Plydesign egy kifinomult és elegáns, mégis tartós termékcsaládot fejlesztett ki, amely kidolgozott és apró részleteket rejt magában. A FLOTTA kollekció egy kiterjedt kutatás és termékfejlesztés eredménye, amelynek során az ergonómia jó gyakorlatait építettük be a felhasználók visszajelzései alapján. A termékcsalád a variálhatóság szabadságát kínálja, mivel az elemek olyan egyetemes módon lettek kialakítva, hogy a lábak, asztallapok, palástok és ülések mind kompatibilisek egymással. A Plydesign termékek egyaránt jól illenek otthoni környezetbe vagy közületekbe, mivel teljes mértékben megfelelnek az összes vonatkozó stabilitási és biztonsági, valamint felületi ellenállást biztosító szabványnak.